"...soha nem érdemes holnapig várni, mert a bal- meg jobbsorsunk a saját kezünkben van. Senki nem állít fel a díványról és senki sem álmodik helyettünk. Álmok nélkül pedig csak droidok vagyunk." (K.B.)

2013. május 17., péntek

Nyugis rehab

Rengeteg posztnyi eszmefuttatás szaladt keresztül rajtam T100 után, de egyszerűen olyan jó az idő, olyan nyugis mostanában a lét, hogy sajnálom a gép előtt töltött időt.

Nagy károkozás nem történt a T100 által, de azért hazudnék, ha nem mondanám azt, hogy nem éreztem meg azt a pár kilit.

Kedden már kerékpároztam egy nyugis 45+45 percet, ez nagyon jót tett a virgácsoknak. Aztán egy kis rotálás a szántóföldön, meg hasonló praktikák...

Tegnap hirtelen felindulásból kitaláltam, hogy mivel én vagyok egyedül a három lánnyal itthon és 18-tól fizetős lesz a strand, nosza, ebédeljünk a friss Balaton parti gyöpön. Összekészítettem némi enni-inni valót és suli után, edzések előtt leheveredtünk a csopaki strandon.
Jól tettük.
Ugyan fújt a szél, de azért élveztük a napsütést és a még kulturált környezetet. A kacsák meg persze ránkstartoltak elég rámenősen.
Élvezzük ezt a 'megtesszük, mert megtehetjük' fílinget.
Utána fagyi, majd edzés.
Mármint a kölköknek, én csak olvasgattam közben.

Ma találkozóm volt a fűzfői kikötőnél. Még gondolkodtam, hogy esetlege utána fussak egyet, de aztán arra jutottam, hogy a 9-es találka előtt belefér egy rövidebb átmozgatás. Le is mentem, el is indultam.
Valahol Kenesén kaptam a telefont, hogy akivel találkoznék, nem tud csak 10-re jönni mert Pesten ül egy dugóban.
Ó szegény, én meg kénytelen vagyok a langyos májusi esőben kocorászni a Balaton partján...
Jó, akkor ráhúzok még egy órát.
Így is tettem.
A laza kocogásból így lett 2 ó-s élményfutás.
(Pesti dugó vs. kocogás a parton. Ilyenkor (is) érzem, hogy jól döntöttünk ezzel a leköltözéssel.)
Ha már eldöntöttem, hogy idén a M115 helyett az UB felé veszem az irányt, akkor legalább szoktatom magam a körülményekhez.

Hja, nem is írtam, de letettem a M115-ről.

A szívem persze menne, de 3 héttel T100 után nem látom értelmét.
Megcsinálnám - talán - de sportértéke nem lenne, csak egy pipa lenne, ha lenne. Utána megint 1-2 hétig nem edzenék normálisan és a Lavaredo ott vár júni végén.
E helyett az UB kettes váltóban sokkal beláthatóbb.
Idén amúgy is magamhoz mérten sokat futottam aszfalton. Kettes váltóban, 50-+60-as felosztásban (egyelőre ez a taktika) talán nagy megborulás nélkül bevállalható.
Itt van a szomszédban, utazni sem kell, szóval ez lesz.

A T100-on bejelzett bal forgóm azért óvatosságra int. Figyelek is rá és a derék, gerinc tornát újból napi rendszerességgel elő kell vegyem, nincs mese.

1 megjegyzés: