...mindennapi suhanásunk add meg nekönk ma...

2017. március 26., vasárnap

Békön50 és más

Csak az nyugtat meg, hogy egy éve is csak töketlenkedtem tavasz kezdetén.
Most sincs másként.
A késői Húsvét kicsit átrendezte a szokásos menetrendet, így egymásra torlódott a Bakony 50 és a Vérkör tt.
Vmi nem volt teljesen rendben a gyomrommal szombaton, mert minden ki akart jönni. Nem is tudtam normálisan frissíteni, így van mire fogni a 9 perces rontást. 40 kilitől igazi kínkeserves szenvedés lett. Lejtőn belesétálás, hogy ne is mondjak mást...
A Vérkör tt meg már elúszni látszott amikor is egy átnevezés révén mégis sikerül majd elmennem. Most Fridi nélkül vágok neki. Eddig nagyon azon treníroztam magam, hogy pályacsúcsot kell menni, de a hétvégi mutatvány kicsit elbizonytalanított. Aztán most megnéztem a tavalyi edzésnaplóm és látom, hogy milyen keserves hetem volt múltkor is a Vérkör előtt. Ez viszont bizakodásra adhat okot :) !
Szóval szépen hullámvasutazom.
Ahogy szoktam.
Remélem a héten végre lecsendesedik a nagy tavaszi metszés/permetezés láz és kicsit talán lazább napjaim lesznek. Eddig nap végére teljesen KO-n kerültem ágyba, talán egy kis pihi segít összeszedni magam.
Következő hétvégére - mivel nem megyünk az Isztriára - talán az Udvariban rendezett futóverseny is szóba jöhet, de erre még aludnom kell. Sokat.
Azért az utóbbi hetek nem lettek túl fényesek és egy-egy hosszabb futáskor belém nyilall, hogy mennyire volt okos döntés az UB nevezés?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése