"...soha nem érdemes holnapig várni, mert a bal- meg jobbsorsunk a saját kezünkben van. Senki nem állít fel a díványról és senki sem álmodik helyettünk. Álmok nélkül pedig csak droidok vagyunk." (K.B.)

2010. szeptember 12., vasárnap

Sár

Ma egy Tatabánya/30-20 bejárást abszolváltunk tökigsárban. Nem is csoda hisz még éjjel is szakadt.

Jó volt ez a kis futás hisz a tavaszi Vértesi Terepmaratonnal együtt végre összeállt a térkép a fejemben a Vértes ezen részéről. Jó hely, érdemes eljönni ide (is) futni. Gyönyörű bükkösöket láttunk, sejtelmes ködben, párában futottunk. A hideg tovalibbent, így a nagy páratartalommal eredményeképp alaposan megizzadtunk. A nyári viharok nem múltak el nyom nélkül, volt bujkálás kerülgetés szépen.

Sajnos még ezen a héten is sokat kell meresszem a fenekem a gép előtt, de azért próbálok kimenni minden nap legalább egy keveset, mert a Börzsöny általában nem szokott viccelni... Ha minden jól megy talán a nappal is lehet találkozni a héten, jó lesz megnézni, mert kezdem elfelejteni milyen is.

Összességében nem mondhatok semmi rosszat. Mindenem működik és ha aludni is sikerül egész jól érzem magam. Ha nem, akkor viszont minden bajom van. Sajnos elszoktam már az éjszakázásoktól, pedig ez régen jól ment. Ez van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése