"...soha nem érdemes holnapig várni, mert a bal- meg jobbsorsunk a saját kezünkben van. Senki nem állít fel a díványról és senki sem álmodik helyettünk. Álmok nélkül pedig csak droidok vagyunk." (K.B.)

2010. február 4., csütörtök

Még hó

Nem volt elég ez a Téli Mátra. Kénytelen kelletlen marad(t) a hó. Nem mondom, hogy felhőtlen élvezet, de azzal vígasztalom magam, hogy bizton épít, erősít. Ha mást nem, akkor az akaratomat. Megfordul a fejemben, hogy élvezem én ezt? Ha nem, akkor meg minek dagonyázom? Bezzeg tavasszal, nyáron, ősszel... De nem, akkor is van kifogás. A meleg, a hideg, a szél, az eső... olyan, hogy 'ideális', 'optimális' nincs is. Illetve van. A fejemben bármikor elő tudom állítani. Ehhez nem kellenek külső körülmények, ezt én konvertálom magamnak. Bármiből. Szóval nem érdemes nyirmogni, mert csak egyre nevetségesebb vagyok saját magam előtt.

Járok tornatermi edzésekre is. Hátha.  Talán javít gyatra testemen. Megteszem, miért ne?! Nem mondom, hogy nem jó érzés tölt el utána. Az elégedettség érzése, hogy ma is tettem vmit egy majdani sikerért. Vagy csak magamért, a jobb közérzetért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése