"...soha nem érdemes holnapig várni, mert a bal- meg jobbsorsunk a saját kezünkben van. Senki nem állít fel a díványról és senki sem álmodik helyettünk. Álmok nélkül pedig csak droidok vagyunk." (K.B.)

2015. február 9., hétfő

Rossz szekér

Nem akar ez beindulni.
Nincs ezzel gond, csak teljesen megmagyarázhatatlanul azzal áltatom magam minden év vége felé, hogy majd, milyen jó kis nyugalmas telem lesz és mennyi időm marad futni, erősíteni. Aztán vhogy mégsem.
A héten is nagy terveim voltak, aztán csak épp a hétvégi hosszú futások maradtak ki.
Összesen egy kis vasárnapi csúszkálós családi túrára futotta.

Szombaton hajnalban tettem egy kört Veszprém-Bp-Veszprém viszonylatban. Hihetetlen mennyire nincs hó a főváros környékén. Jó, náluk sincs sok, de azért minden fehér.  A Bakonyban meg komoly hó van. Voltam Pápán is csütörtökön és a 83-as környéke is igencsak téli képet mutat. A tegnapi bakonybéli túra fehérségére sem lehet panaszt tenni. Egy jókora keréknyomban még frankón lehetett csúszkálni is. A nyomról letérés meg teljesen reménytelen.


Most is épp szakad a hó...

Bezzeg Sebinek nem a hó, inkább a meleg és napsütés a gondja. 'Szegénynek' ebben a medencében kell még két hetet kibírnia... Lehet, hogy jövőre el kellene kísérnem?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése