"...soha nem érdemes holnapig várni, mert a bal- meg jobbsorsunk a saját kezünkben van. Senki nem állít fel a díványról és senki sem álmodik helyettünk. Álmok nélkül pedig csak droidok vagyunk." (K.B.)

2010. november 14., vasárnap

Blog

Sajnos nem vagyok egy bitkirály, így óhatatlanul is nyomokat hagyok magam mögött. Legutóbb is megtalálta vki a blogot, ami magában talán nem is lenne baj, de feltette a blogroll-jába, ahonnan aztán bárki ember fia ideklikkelhetne.
Ezt meg nem akarom.

Meg nem tudom mondani, hogy miért, de nem.

Szóval lehetne titkosítani, de ahhoz kellenének emilcímek és ezzel tényleg kontrollálhatnám azokat akik veszik a fáradtságot és nem sajnálva idejüket átfutják soraimat.
Ez a belterjesedés meg azért nem tetszik, mert azért hátha olvassa olyan is, akit abszolút nem ismerek és talán kell neki egy kis adalék ahhoz, hogy fusson. Elkezdje, vagy folytassa. Bár amit itt olvas az után lehet, hogy abbahagyja :)))...

Szóval a tipikusan baszni és szűznek maradni esete. Akik ezt játsszák azoktól nagyon ki szoktam akadni.

Vannak olyanok itt, amiket szűk körben talán leírhat az ember. Egymás között megbeszéljük - mondhatnám rá. Nagy nyilvánosság előtt viszont nem túl szerencsés, mondhatni inkorrekt... gondolok itt olyan posztokra, ahol a szereplők jól azonosíthatók. Bár lehet, hogy túllihegem, nekem ez gondot jelent. Ha meg a témáimat szűröm meg, akkor meg minek írok...

Nagyon nem igénylem az írott reakciókat, mert tényleg nem azért pötyögök, de most kifejezetten érdekelne a véleményetek!
Titkos, vagy nem titkos?

3 megjegyzés:

  1. Nehéz kérdés. Néha én is leírnék olyasmit a blogba amit azért nem szivesen vállalok az egész világ előtt vagy épp olyasmit amin valaki megsértődhet. Egyelőre inkább a mondanivalót szűröm picit és marad totál publikus a blog.

    Az írott reakciók nekem fontosak. Nem miattuk futok/írok persze, de jó tudni, hogy azért akad aki elolvassa amit pötyögök :)És a véleményük is érdekel, még ha ellenkezik is az enyémmel.

    VálaszTörlés
  2. Én jó olvasód vagyok! Sok értékeset írsz, sokunknak bizonyos szempontból példakép is vagy egyben...a vélemény szabad, ha meg valakinek nem tetszik bekaphatja. Nem kell nagy dobra verni, hogy írsz, aki meg Rád talál örüljön.

    VálaszTörlés
  3. Értem mi a probléma. Nem lehetne első körben megkérni az illetőt, hogy vegye le a blogroll-jábol? Esetleg ide is kiírni valahova hogy ne terjessze senki nyilvánosan. Ha tényleg ezt akarod. Persze a te döntésed, a lényeg az hogy én olvashassam továbbra is! :)

    VálaszTörlés